Els Pastorets de Calaf 2014-2015
Data Hora  
Descripció

Ens trobem un altre cop a les portes de la tardor i, com si d’una nova estació es tractés, els Pastorets de Calaf tornem a preparar una nova temporada. Comença, per tant, un nou període de temps per a pensar, idear, millorar, assajar,… Un nou període de temps en el que tots els integrants de Pastorets de Calaf tornarem a donar tot el millor de nosaltres mateixos per tal de seguir oferint-vos un bon espectacle.

Moltes són les persones que any rere any treballem de valent per fer possible que els
Pastorets de Calaf tornin a aixecar el teló amb la mateixa il·lusió d’aquell Nadal -ja molt llunyà- de 1925 quan es representaren per primer cop a la nostra vila. Des de llavors fins ara -i tant de bo sigui per sempre- Pastorets de Calaf han estat, són i seran una escola d’actors, un lloc d’esbarjo, un punt de trobada de molta gent diferent que tenen l’objectiu en comú de passar una bona estona. 


Comptem amb tots vosaltres i amb aquesta il·lusió i ganes de treballar, que ens han acompanyat durant els 90 anys d’història, fet que ens ajudarà a seguir endavant amb aquesta tradició tant arrelada a la nostra terra.

Esperem que aquesta nova edició de Pastorets de Calaf ens torni a fer gaudir de la màgia del teatre i de les tradicions catalanes.

Equip de Direcció dels Pastorets de Calaf